Barta költöztetés

barta-koltoztetes.hu

Költöztetés egyszerűen! 2900 Ft / óra
06-30-760-8670

Mire figyeljen mielőtt felhív minket költöztetés ügyében?

Több ezer sikeres lakossági költöztetésen vagyunk túl, így adnánk néhány tippet, hogy megkönnyítsük mind az Önök, mind a saját munkánkat. Akár minket, akár másik céget bíz meg, kérjük, hogy tartsa be az alábbi pontokat, hogy zökkenőmentes legyen a költöztetés:

-Ne próbáljon spórolni az emberek létszámán. Törekedjünk a folyamatos munkavégzésre! (Ugyanannyit fizet ki három emberre, ha több időt vesz igénybe, mintha négy ember gyorsabban elvégezné a munkát).

-Parkolóhelyről gondoskodjon előre, főleg Budapesten, mert nagyon le tudja lassítani a munkát, ha száz méterekkel odébb tud csak az autó megállni.

-Fontos információ, hogy van-e lift, vagy nincs a lépcsőházban.

-Minden legyen előre bedobozolva, hogy csak fogni kelljen és vinni.

-Törékeny dolgokat csomagolja külön és hívja fel rá a figyelmünket, hogy mely dobozok ezek!

-Hallgasson a szakemberre minden esetben!

-Háztartási gépek lekötéséről való gondoskodás (elzárható-e csap) előre, ne kelljen szerelőre várni…

-Fő a kommunikáció! Minden apró részletet próbáljon közölni, hogy megfelelő méretű autót és megfelelő létszámú embert tudjunk küldeni. Előfordult már többször, hogy még egy autót oda kellett hívnunk, így a költségek nem várt módon alakultak.

-Rakodóink is emberek: szívesen veszik a kávét, pohár vizet, vagy éppen a jelképes összegű borravalót és statisztikáink igazolják, hogy a munkatempóra is kihatással van az ilyesfajta gondoskodás 😉