Barta költöztetés

barta-koltoztetes.hu

Költöztetés egyszerűen! 2900 Ft / óra
06-30-760-8670

Rémtörténetek költöztetésekből

Rémtörténetek gyűjteménye következik, amiket Ön is átélhet, ha nem megfelelő céget választ a költöztetés során. Hozzátesszük, hogy vannak rajtunk kívül természetesen becsületes, ugyanúgy profin dolgozó cégek is, pusztán arra hívjuk fel a figyelmet, hogy óvatosnak kell lenni. Rólunk még egyetlen egy alábbihoz hasonló panasz sem érkezett, pedig túl vagyunk már több tízezer költöztetésen, fuvarozáson.

Mire készüljön fel a költöztetéskor, ha nem körültekintően, pusztán a legolcsóbb ajánlatot elfogadva választott költöztető céget? Alábbiakban összegyűjtöttük a kóklercégekről hallottakat (akár megrendelői részről hallott panaszok, akár benső információk alapján):
-Lopások (leggyakrabban előforduló eset!): ezt elkerülendő a pénzét, és az ékszereit külön táskába, majd magához véve szállítsa, ne engedje ki a kezéből! A rakodást végző személyzetet minél sűrűbben kínálja meg aprósüteménnyel, kávéval, üdítővel és lehetőleg minél több pénzt borravalóval kedveskedjen, ha nem akarja, hogy prédának nézzék a holmiját.
-Lehetőleg minél előbb foglaljon időpontot, és már hetekkel előtte, szinte napi rendszerességgel hívja fel a céget, mert igen sűrűn előfordul, hogy egymásra szerveznek fuvarokat, a nagyobb munkát rávállalják a kisebbek rovására stb. Tehát szinte naponta kell érdeklődni, hogy áll-e még az egyeztetett időpont.
-Az árat előzetesen is, és a költöztetés kezdetekor is erőszakosan fixálja le! Előfordul, hogy egy több tízezres intervallumban mozgó, körülbelüli összeget mondanak elsőre, majd a végén jönnek elő mindenféle “nem várt költségek”, amik még a felső határt is szépen kitolják.
-Amire igen nehéz felkészülni: összetörik a TV-t, porcelánt, poharakat a költöztetők, ami nem is biztos, hogy az ő hibájuk (bár hallottunk már részegen munkába álló rakodókról), hanem lehet, hogy a cég működése miatt nincs idejük aludni, alulfizetettek, nincs motivációjuk, és az olcsóságuknak az az oka, hogy nincsen semmiféle tapasztalatuk. A kóklercégek lehet olcsón dolgoznak, de a rakodóikat kihasználják, nem fizetik meg őket, akik így már reggel motiválatlanok, fáradtak és a szakszerűségük is hiányzik. Garantált, hogy összetörnek, leejtenek valamit.
-Több órás késéssel érkezik meg az egyik teherautó az új címre: több tucat cím van egy napra beidőzítve, amivel nem is lenne probléma, de a koordináció igencsak hiányos, így simán előfordulhat, hogy valamelyik sofőr rossz cím fele indul el.

Ha minket választ, mindez garantáltan nem fordul elő. (Persze azért mi is szívesen fogadjuk a kávét :)) Előző blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogy miért érdemes minket választani.

Hozzászólás:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük